Εμπιστευτείτε μας και θα χαρούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 
 

Πλήρης διαχείριση κοινοχρήστων

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

 
Η Διαχείριση αποτελεί το πλήρες πακέτο και εμπεριέχει υπηρεσίες έκδοσης, διανομής και είσπραξης των κοινοχρήστων. Η εταιρεία αναλαμβάνει μηνιαίως την ανάρτηση της συγκεντρωτικής κατάστασης στον πίνακα ανακοινώσεων της οικοδομής, καθώς και τη διανομή των ειδοποιητηρίων ανά διαμέρισμα. Η είσπραξη των κοινοχρήστων γίνεται 2 φορές το μήνα σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες αλλά και έκτακτα κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού από εισπράκτορα της εταιρείας. Ωστόσο, υπάρχουν επιπλέον εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που πραγματοποιούνται είτε μέσω τραπέζης (Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank, Eurobank, ) είτε με επίσκεψη του πελάτη στο γραφείο της εταιρείας, Βικτ. Ουγκώ 14, Θεσσαλονίκη, τις ώρες λειτουργίας 8:00πμ έως 16:00μμ, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει την αλλαγή λαμπτήρων στους κοινόχρηστους χώρους, την εξόφληση πάγιων λογαριασμών, όπως ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, συνεργείο καθαρισμού, συντήρηση ανελκυστήρα, αέριο ή πετρέλαιο καταμετρώντας μηνιαίως τις ώρες θέρμανσης, καθώς και τον συντονισμό και εξόφληση τεχνικών έκτακτων εξόδων, όπως υδραυλικές εργασίες. Σε συνάρτηση με τις παραπάνω παροχές διατηρείται στο γραφείο βιβλίο εσόδων – εξόδων της πολυκατοικίας, ενώ προαιρετικά, εμπεριέχεται Νομική Κάλυψη για υποθέσεις που αφορούν την οικοδομή, εφόσον αποτελεί ανάγκη ή επιθυμία των ιδιοκτητών.

Συνεπώς, η ανάθεση της Διαχείρισης συνιστά και την ανάληψη της ευθύνης της οικοδομής και των μηνιαίων χρεώσεων, πάντοτε σε συνεργασία με τη διαχειριστική επιτροπή και στηριζόμενοι στην νομοθεσία, αλλά και στους κανονισμούς του καταστατικού, εάν αυτό υπάρχει.

 
Διαχείριση - Έκδοση Κοινοχρήστων - ΚΟΣΜΟΣ SERVICE