Εμπιστευτείτε μας και θα χαρούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 
 

Κοινόχρηστα

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

 
Η διαχείριση, διανομή και είσπραξη των κοινοχρήστων είναι υπηρεσίες που βαραίνουν αφιλοκερδώς τον διαχειριστή της οικοδομής καταναλώνοντας αρκετό πολύτιμο χρόνο από την προσωπική του ζωή. Συχνά η πορεία των εισπράξεων δυσκολεύει και δημιουργεί θέματα ρήξης ανάμεσα στους ιδιοκτήτες/ενοικιαστές, απορυθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εύρυθμη λειτουργία της οικοδομής.

Από το 2003, η εταιρεία ΚΟΣΜΟΣ SERVICE στη Θεσσαλονίκη , κατανοώντας τις προαναφερόμενες ανάγκες και δυσκολίες, αναλαμβάνει σε επαγγελματικό επίπεδο το έργο της Διαχείρισης των κοινόχρηστων δαπανών των οικοδομών. Επωμιζόμενη την ευθύνη και τις υποχρεώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τον εκάστοτε διαχειριστή ή διαχειριστική επιτροπή, παρέχει είτε το πλήρες πακέτο υπηρεσιών όσον αφορά την διαχείριση, έκδοση και είσπραξη των κοινοχρήστων, είτε μέρος από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, όπως μόνο έκδοση ή μόνο έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων.
 
Διαχείριση - Έκδοση Κοινοχρήστων - ΚΟΣΜΟΣ SERVICE
 

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 
Την εγγύηση για την άρτια συνεργασία πιστοποιούν η πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ο επαγγελματικός τεχνολογικός εξοπλισμός, τα εξειδικευμένα προγράμματα κοινοχρήστων (software) και κυρίως το ευσυνείδητο και έντιμο προσωπικό, καθώς και οι πολύχρονοι εξωτερικοί συνεργάτες. Τα παραπάνω στοιχεία συνοδεύονται από προσωπικά χαρακτηριστικά όπως: συνέπεια, διαφάνεια, οργάνωση, ευγένεια και διαλλακτικότητα, που ολοκληρώνουν τόσο την εικόνα της επιχείρησης όσο και την έμπρακτη αποτελεσματικότητα της.
 

ΤΙΜΕΣ

 
Οι τιμές είναι προσιτές, συζητήσιμες και διαφοροποιούνται ανάλογα με τον όγκο της οικοδομής, τον αριθμό των διαμερισμάτων, καθώς και τις ανάγκες και επιθυμίες των ιδιοκτητών. Επιπλέον, είναι αντίστοιχες της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται, υπογράφοντας με προσωπική φροντίδα και επένδυση.