Εμπιστευτείτε μας και θα χαρούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 
 

Διαχείριση ακινήτων

 

Διαχείριση Ακινήτων

 
Η διαχείριση ακινήτου αποτελεί την ανάληψη της πλήρης ευθύνης για τις υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη. Στις υποχρεώσεις συμπεριλαμβάνονται η εύρεση ενοικιαστή, οι αποπληρωμές ενοικίων προς τον ιδιόκτητη μηνιαίως και ανεξαιρέτως ύπαρξης ενοικιαστή, η εξόφληση πάγιων λογαριασμών του διαμερίσματος, όπως ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, ΟΤΕ, καθώς και όλων των κοινόχρηστων δαπανών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο κινητό τηλέφωνο του κ. Ουζουνόπουλου +306977647872
 
Διαχείριση - Έκδοση Κοινοχρήστων - ΚΟΣΜΟΣ SERVICE
 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

 
Η εταιρεία ΚΟΣΜΟΣ SERVICE, συνεχίζοντας την εξέλιξη της μέσα στα χρόνια, εισχωρεί δυναμικά στον τομέα των Ανακαινίσεων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει ανακαινίσεις διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων μαζί με αξιόπιστους συνεργάτες που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο, όπως: αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, μηχανικούς, διακοσμητές και λοιπές αρμόδιες ειδικότητες.
 

ΤΙΜΕΣ

 
Οι τιμές είναι προσιτές, συζητήσιμες και διαφοροποιούνται ανάλογα με το μέγεθος και τον χρόνο της εργασίας, καθώς και τις ανάγκες και επιθυμίες των ιδιοκτητών. Επίσης, είναι αντίστοιχες τόσο της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται όσο και των υλικών που χρησιμοποιούνται. Τέλος, η εταιρεία εγγυάται πως το κόστος θα είναι προϋπολογισμένο και συμφωνημένο πριν την έναρξη εργασιών, χωρίς επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις της τελευταίας στιγμής.