Προσφορά!
 
Αναλαμβάνοντας την Ανακαίνιση της Πολυκατοικίας, σας προσφέρουμε 24 Άτοκες Δόσεις & ΔΩΡΟ την Εγκατάσταση Συστήματος Παρακολούθησης Κοινόχρηστων Χώρων
 
 
 
Εμπιστευτείτε μας και θα χαρούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 
 

Ανακαινίσεις Πολυκατοικιών - Κτιρίων

 
To Τεχνικό γραφείο της ΚΟΣΜΟΣ SERVICE, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, δραστηριοποιείται πλέον και στον τομέα της ανακαίνισης – αναπαλαίωσης κτιρίων-πολυκατοικιών και διαμερισμάτων.

Η συνεργασία μας με τους κατάλληλους συνεργάτες (πολιτικό μηχανικό και αρχιτέκτονα) σας προσφέρει οικονομικές λύσεις για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας σας στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

To Τεχνικό γραφείο της ΚΟΣΜΟΣ SERVICE στη Θεσσαλονίκη , δραστηριοποιείται με:

• Ανακαινίσεις οικοδομών
• Aνακαίνιση οικοδομής
• Βάψιμο οικοδομής - οικοδομών
• Βάψιμο κτιρίου - κτιρίων
• Ελαιοχρωματισμοί κτιρίων και οικοδομών
• Ανακαίνιση όψεων οικοδομής
• Εσωτερική ανακαίνιση οικοδομής
• Εξωτερική ανακαίνιση οικοδομής

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε στην ανακαίνιση της πολυκατοικία σας, είναι η όλη διαδικασία να διέπεται από απόλυτη νομιμότητα. Αυτό σημαίνει να έχει εκδοθεί η κατάλληλη άδεια εργασιών από την πολεοδομία, όπως και η άδεια κατάληψης πεζοδρομίου από τον εκάστοτε Δήμο. Ένα ακόμα σημαντικό θέμα είναι οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων ως προς το ΙΚΑ, που υπολογίζονται κατά την έκδοση της άδειας εργασιών από την πολεοδομία. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι πολλές εταιρείες ανακαίνισης αποφεύγουν να ενημερώσουν τους πελάτες τους για όλα ή μέρος από τα παραπάνω, προκειμένου οι προσφορές τους να δείχνουν οικονομικότερες και πιο ελκυστικές. Η ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας δεν αποτελεί απλά συντήρηση του κτιρίου και δείγμα καθαριότητας, αλλά αντιπροσωπεύει το κτίριο και τους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται σε αυτό. Προστατεύει επίσης την ιδιοκτησία σας από τα καιρικά φαινόμενα και τη φθορά που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου. Με την ολοκλήρωση των προτεινόμενων επιδιορθώσεων θα πετύχουμε και την αύξηση της εμπορικής αξίας της πολυκατοικίας σας και κατ' επέκταση του κάθε διαμερίσματος.
 
Διαχείριση - Έκδοση Κοινοχρήστων - ΚΟΣΜΟΣ SERVICE
 

Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

 
Θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι η έγκαιρη ανακαίνιση πολυκατοικίας είναι μία συμφέρουσα επένδυση. Πράγματι, οι συγκεκριμένες εργασίες απαιτούν εξαιρετικά έμπειρους τεχνίτες πολλών ειδικοτήτων και πρέπει να διεκπεραιωθούν από πεπειραμένα συνεργεία. Αυτό γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρου, ειδικευμένου στις εξωτερικές ανακαινίσεις Πολιτικού Μηχανικού. Ο Πολιτικός Μηχανικός θα έχει την επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία να φέρει σε πέρας και όλη την αδειοδοτική και νομιμοποιητική ολοκλήρωση του έργου. Η αδειοδοτική περιλαμβάνει ενέργειες στην Πολεοδομία και στο Δήμο. Η νομιμοποιητική περιλαμβάνει: άνοιγμα καρτέλας και εργατικές εισφορές στο ΙΚΑ. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν από τα εξειδικευμένα συνεργεία και την ομάδα των μηχανικών μας, είναι οι εξής: Προετοιμασία των προς επισκευή και βάψιμο, επιφανειών της πολυκατοικίας. Προμήθεια και τοποθέτηση ικριωμάτων (σκαλωσιάς) με λινάτσα σ' όλη την επιφάνεια της πολυκατοικίας, με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Ποιοτική και ασφαλή εκτέλεση των εργασιών. Προμήθεια κάδου για την αποκομιδή των οικοδομικών μπαζών. Αποξήλωση των σαθρών τμημάτων του σκυροδέματος. Αποκάλυψη του οξειδωμένου οπλισμού σε έκταση έως και 15εκ. κατά μήκος του εντός του σκυροδέματος. Τρίψιμο του οξειδωμένου οπλισμού και εφαρμογή αντιδιαβρωτικής προστασίας του με αναστολέα διάβρωσης. Εφαρμογή με επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος για την επικάλυψη του οπλισμού.

Κατόπιν ολοκλήρωσης των εργασιών επισκευής των φθορών γίνεται προετοιμασία των επιφανειών για τις μετέπειτα εργασίες.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ; Όλες οι επιφάνειες της πολυκατοικίας αφού καθαριστούν θα περαστούν με μία στρώση μονωτικό αστάρι. Όλες οι επιφάνειες της πολυκατοικίας θα περαστούν και με δύο στρώσεις ακρυλικού χρώματος απόχρωσης της επιλογής του πελάτη. Θα γίνει καθαρισμός και παράδοση του χώρου με την ολοκλήρωση των εργασιών. Όλες οι εργασίες θα γίνουν συμφώνα με τους άρτιους κανόνες τεχνικής.

Προσφορά!
Αναλαμβάνοντας την Ανακαίνιση της Πολυκατοικίας, σας προσφέρουμε 24 Άτοκες Δόσεις και ΔΩΡΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ